NYHETER

Fem tips for enklere vårrengjøring

Har du merket at vinduene blir ekstra skitne på våren? Dette skyldes blant annet svevestøv i luften og det kan føles som en evig kamp å holde vinduene rene. Vi i Appon har derfor utformet en enkel guide med tips og triks for hvordan du kan forenkle vindusvasken. 

  1. Vask på en overskyet dag: 

Vask vinduene når det er overskyet ute. Dette vil gjøre det enklere å se skitt og smuss på vinduene, og du vil unngå problemet med at vannet fordamper og etterlater seg skjolder på solskinnsdager.

  1. Appon Glassbehandling:

Glassbehandlingen påføres glass og har en egenskap lik teflon i en stekepanne. Vannet preller av og drar med seg mesteparten av skitten. Dermed vil du ha vinduer som holder seg renere lenger, behovet for vask redusers. Samtidig beskyttes glasset mot forkalkninger og korrosjon som ellers skader og reduserer glassets klarhet og glans over tid.

  1. Rengjør med mikrofiberklut: 

Mikrofiberkluter er et effektivt verktøy for å rengjøre vinduer. De fjerner skitt og smuss uten å etterlate lo eller striper. Bruk en tørr eller fuktig klut etter vask, for å tørke overflaten og sikre en jevn og ren finish.

  1. Bruk eddik: 

Visste du at du kan lage vaskemiddel hjemme selv? Eddik er en billig og effektiv løsning for å rengjøre vinduer. Bland en del eddik med tre deler vann, og bruk en sprayflaske for å påføre blandingen på vinduene. Tørk av med en mikrofiberklut.

  1. La profesjonelle ta seg av jobben: 

Hvis du har mange vinduer, eller ikke har tid til å vaske dem selv, kan det være en god idé å la profesjonelle rengjøringsfirmaer ta seg av jobben. De har utstyret og kunnskapen som trengs for å gi vinduene en grundig rengjøring.

Med disse fem tipsene bør vindusvasken gå som en lek, og du kan glede deg over rene og klare vinduer gjennom hele våren!