NYHETER

Kaldt på gulvet ved balkongen? - Prøv Appon Aerolon

Opplever du at det er ekstra kaldt på gulvet ved balkongen? Irriterer du deg over høyt strømforbruk til oppvarming i disse delene av boligen? Dette kan skyldes temperaturoverføring fra ute til inne via betongsålen til balkongen. 

Kuldeoverføring gjennom betong er et vanlig problem, og spesielt typisk på eldre bygninger eller bygårder. Dette gir en ustabil komforttemperatur og unødvendig høyt strømforbruk.  Heldigvis kan dette problemet enkelt løses med Appon Aerolon.

Stål og betong er utmerkede materialer til å bære vekten av balkongen, men de har også en ulempe. Disse materialene har svært stor temperaturoverføring. I dag løses dette problemet ved bruk av løsninger som Isocorb, men denne løsningen har ikke alltid vært like utbredt. Det er et kjent problem at eldre bygninger og bygårder hvor kuldebroer tar med kulden inn.

Appon Aerolon er en innovativ løsning basert på Aerogel, som er verdens letteste og mest effektive isolasjonsmateriale. Aerolon har en svært lav varmeledningsevne, og fungerer derfor som en effektiv kuldebrobryter. Appon Aerolon er væskepåført og krever minimalt eller ingen konstruksjonsendringer. 

Om du sliter med kuldebroproblematikk ved balkongen din, bør du definitivt vurdere å installere vår kuldebrobryter. Med minimalt behov for konstruksjonsendringer er Appon Aerolon det enkleste og mest effektfulle ENØK-tiltaket som kan gjennomføres. Denne innovative løsningen vil hjelpe deg med å opprettholde en behagelig innetemperatur, samtidig som du sparer energi og penger.