NYHETER

Reduser kostnaden og behovet for vindusvask i ditt bygg

Er du på jakt etter vindusvask? Ønsker du samtidig å reduserer kostnadene og behovet for vask i fremtiden? Da kan Appon glassbehandling være løsningen for deg! Eiendomsutviklere som leter etter et vaskefirma bør vurdere å bestille glassbehandling samtidig som de bestiller vanlig vindusvask. Appon Glassbehandling forenkler vindusvasken, forlenger tiden mellom hver vask, og holder glassene skinnende og klare over lang tid. Samtidig blir glassene beskyttet mot forkalkning og korrosjon som ellers skader glasset over tid.

Hvordan fungerer det: 

Appon Glassbehandling har en effekt lik teflon i en stekepanne. Vann  preller av glasset, og tar med seg mesteparten av skitten. Dette gjør vindusvasken til en lek, og du kan enkelt vaske av gjenværende skitt og smuss med vann og en fuktig klut, uten behov for sterke kjemikalier.

Selvvaskende effekt:

Den selvvaskende effekten glassene får, betyr at behovet for vindusvask og kostanden dette medfører reduseres betraktelig. Som en bonus reduseres risikoen for skader på glassene da behovet for kraftvask eller skraping i stor grad bortfaller. 

Varig effekt:

Appon Glassbehandlingen gir en langvarig effekt. Erfaringer og tester viser at effekten varer ca. 10 år på nye glass. 

Alt i alt kan Appon Glassbehandling være en smart investering for deg som eiendomsutvikler dersom du ønsker å forenkle vindusvasken, forlenge tiden mellom hver vask, og spare penger på vedlikeholdet. Ta kontakt med oss for å se hvordan vi kan redusere dine vedlikeholdskostnader og forenkle din hverdag.